Skip to content

Muutoksia CapMan Oyj:n johtoryhmässä

03/04/2009

CapMan Oyj Pörssitiedote 3.4.2009 kello 12.45

CapMan Life Science -tiimin vetäjä, senior partner Jan Lundahl, KTK, eroaa CapMan-konsernin palveluksesta ja jättää CapMan Oyj:n johtoryhmän. CapMan Life Science -tiimin vetäjäksi on nimitetty 6.4.2009 lähtien partneri Johan Bennarsten, DI, LK, joka on toiminut Jan Lundahlin sijaisena. Johan Bennarsten raportoi jatkossa toimitusjohtaja Heikki Westerlundille.
 
CapMan Life Science on yksi CapManin kuudesta sijoitusalueesta. CapManin life science -rahastojen pääomat olivat noin 88 milj. euroa 31.12.2008, ja niiden salkussa on yhteensä 12 kohdeyritystä. CapManin hallinnoimat pääomat ovat 3,4 miljardia euroa, ja CapManin rahastojen salkuissa on yhteensä yli 60 kohdeyritystä ja lähes 60 kiinteistökohdetta.
 
 
Lisätietoja:
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. 0207 206 504 tai 050 599 6580
 
 
CAPMAN OYJ
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,4 miljardin euron pääomia pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.