Skip to content

CapMan ostaa toimistotalon Helsingin Munkkiniemestä

15/06/2009

CapMan lehdistötiedote 15.6.2009 kello 16.00

CapMan ostaa toimistotalon Helsingin Munkkiniemestä
 
CapMan Real Estate I -rahasto ostaa Helsingissä Munkkiniemen puistotie 25:ssä sijaitsevan toimistokiinteistön IVG Polar Oy:ltä.
 
Munkkiniemen puistotie 25 on Helsingin Munkkiniemessä sijaitseva seitsemänkerroksinen toimistokiinteistö, joka on rakennettu vuonna 1973. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 6 700 m², ja sen tilat on lähes täyteen vuokrattu kymmenelle eri vuokralaiselle, mm. GoExcellent Helsinki Oy:lle ja Tuokko Tilintarkastus Oy:lle. Kaupan odotetaan toteutuvan kesäkuun loppuun mennessä ja se edellyttää, ettei Helsingin kaupunki käytä etuosto-oikeuttaan kiinteistön ostamiseksi.
 
CapMan hallinnoi kolmea kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin Pohjoismaissa.
 
Lisätietoja:
Jorma Lehtonen, rahastojohtaja, senior partner, CapMan Real Estate, p. +358 500 708 222
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,4 miljardin euron pääomia pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.