Skip to content

Kutsu CapMan Oyj -konsernin tiedotustilaisuuteen

31/07/2009

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 31.7.2009 kello 12.00

 
CapMan Oyj -konserni julkaisee tammikesäkuun 2009 osavuosikatsauksen perjantaina 7.8.2009. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee osavuosituloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.
 
Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön Internet-sivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen minna.lyijynen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas.
 
Tervetuloa!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:                       
Minna Lyijynen, viestintäpäällikkö, p. +358 207 207 584 tai +358 400 290 645, minna.lyijynen@capman.com
 
 
CAPMAN OYJ
 
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,4 miljardin euron pääomia pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.