Skip to content

Nimityksiä CapMan-konsernissa

08/09/2009

CapMan lehdistötiedote 8.9.2009 kello 9.45
 
Hans Christian Dall Nygård ja Joakim Rubin ovat nimitetty CapManin senior partnereiksi ja Mari Maunula varainhankintapäälliköksi. Nimitykset astuvat voimaan heti.
 
KTM, MBA, CEFA Hans Christian Dall Nygård, 40, tuli CapManin palvelukseen vuonna 2008 Norum-yritysoston yhteydessä. Dall Nygård toimii CapMan Russia -sijoitustoiminnan vetäjänä ja vastaa tiimin sijoitustoiminnasta sekä operatiivisesta johtamisesta. Hän on vaikuttanut merkittävästi CapManin Venäjän toimintojen perustamiseen. Ennen CapMania Dall Nygård toimi 12 vuoden ajan Norumin palveluksessa, viimeisimpänä yhtiön toimitusjohtajana. 
 
DI Joakim Rubin, 49, tuli CapManin palvelukseen vuonna 2008 keskeisenä tehtävänään CapMan Public Market -rahaston sijoitustoiminta Ruotsissa. Joakim Rubin siirtyi CapManille Handelsbanken Capital Marketsista, jonka palveluksessa hän ollut eri tehtävissä vuodesta 1995. Viimeisimpänä hän toimi Corporate Finance ja Debt Capital Markets -toiminnan vetäjänä. Joakim Rubinilla on yli 20 vuoden kokemus rahoitusalalta, ja hän on ollut mukana lukuisissa pohjoismaisissa yritysjärjestelyissä.
 
DI Mari Maunula, 27, aloitti CapManilla varainhankinta ja IR -analyytikkona vuonna 2007. Ennen CapMania Maunula työskenteli tutkijana Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa (ETLA).
 
Lisätietoja:
Petri Saavalainen, CapMan Russia -tiimin vetäjä, senior partner, p. 0207 207 514 tai 0500 415 911
Jukka Ruuska, CapMan Public Market -tiimin vetäjä, senior partner, p. 0207 207 571 tai 050 1732
Jerome Bouix, varatoimitusjohtaja, Sijoittajapalvelut-tiimin vetäjä, senior partner, p. 0207 207 558 tai 040 820 8541
 
 
CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,5 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.