Skip to content

Niko Haavisto CapMan Oyj:n talousjohtajaksi

28/01/2010

CapMan Oyj pörssitiedote 28.1.2010 8.30


Niko Haavisto CapMan Oyj:n talousjohtajaksi

 

YTM Niko Haavisto (37) on nimitetty CapMan Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.5.2010 alkaen.

 

Haavisto siirtyy CapManin palvelukseen Oriola-KD Oyj:stä, jossa hän on toiminut talousohjauksen ja suunnittelun johtajana. Aikaisemmin hän on työskennellyt financial controllerina GE Healthcare Finland Oy:ssä sekä KHT-tilintarkastajana PricewaterhouseCoopers Oy:llä.  

 

Haavisto raportoi toimitusjohtaja Heikki Westerlundille. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat CapManin-konsernin Taloushallinto sekä IT.

 

Senior partner Olli Liitola, DI, toimii CapMan Oyj:n vt. talousjohtajana kunnes Haavisto aloittaa tehtävässään.Lisätietoja:
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, puh. 0207 207 504 tai 050 559 6580

 

 

CAPMAN OYJ

 

 

Mari Reponen

viestintäjohtaja

Sijoittajapalvelut

 

 

JAKELU

Helsingin Pörssi

Keskeiset tiedotusvälineet

www.capman.com

 

 

CapMan  www.capman.com  

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,5 miljardin euron pääomia pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.