Skip to content

CapMan myy Kalevankatu 20:n

09/03/2010

CapMan lehdistötiedote 9.3.2010 kello 16.00

CapMan myy Kalevankatu 20:n

CapMan Real Estate I -rahasto myy Kalevankatu 20:ssa sijaitsevan kiinteistön ja tontin Nordea Henkivakuutukselle. Irtautumisella ei ole vaikutusta CapMan Oyj:n kuluvan vuoden tulokseen, sillä CapMan Real Estate I -rahasto ei ole tällä hetkellä voitonjaon piirissä.

 

Kalevankatu 20 on Helsingin Kampissa sijaitseva viisikerroksinen toimistokiinteistö, joka on rakennettu vuonna 1968. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 3 500 m². CapMan Real Estate I -rahasto hankki kiinteistön omistukseensa tammikuussa 2007. Kohteesta saatu tuotto on alkuperäisten odotusten mukainen. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

”Kalevankatu 20 on erinomainen esimerkki kiinteistökehitystoiminnastamme. Sijoitusaikana toimistotilat on remontoitu perusteellisesti, ja aiemmin yhden vuokralaisen käytössä ollut toimistotalo on muutettu usean vuokralaisen käyttöön. Olemme vuokranneet tilat uusille vuokralaisille”, sanoo CapManin sijoitusjohtaja Kalle Myllymäki.

 

CapMan hallinnoi kolmea kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE hotellikiinteistöihin pääasiassa Suomessa. 

 

Lisätietoja:

Kalle Myllymäki, sijoitusjohtaja, CapMan Real Estate, p. 050 356 6940 

Kari Louhenkilpi, kiinteistöjohtaja, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy, puh. 050 338 0753


CapMan www.capman.com

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.