Skip to content

Cardinal Foods ASA on hakenut listautumista Oslon pörssiin

30/04/2010

CapMan lehdistötiedote 30.4.2010 klo 10:45


Cardinal Foods ASA on hakenut listautumista Oslon pörssiin

CapMan Buyoutin kohdeyritys Cardinal Foods ASA on hakenut listautumista Oslon pörssiin. Oslon pörssin odotetaan käsittelevän hakemusta hallituksen kokouksessa 27.5.2010. Lisätietoja on saatavilla norjaksi Cardinal Foodsin internetsivuilla www.cardinalfoods.no.

 

 

Lisätietoja:

Kai Jordahl, senior partner, CapMan Buyout, ja hallituksen puheenjohtaja, Cardinal Foods ASA

puh. +47 23 23 75 71

 

 

CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan toimijoita ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.