Skip to content

Kutsu CapMan Oyj -konsernin tiedotustilaisuuteen

30/04/2010

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 30.4.2010 kello 9.00


Kutsu CapMan Oyj -konsernin tiedotustilaisuuteen

 

CapMan Oyj julkaisee julkaisee tammimaaliskuun 2010 osavuosikatsauksen perjantaina 7.5.2010. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee osavuosituloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 13.00 alkavassa analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.

 

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön internetsivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas. 

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:                        

Mari Reponen, viestintäjohtaja, p. 0207 207 522 tai 040 702 5869, mari.reponen@capman.com

 

 

CAPMAN OYJ

 

 

Mari Reponen

viestintäjohtaja

Sijoittajapalvelut

 

 

 

JAKELU

Helsingin Pörssi

Keskeiset tiedotusvälineet

www.capman.com

 

 

 

CapMan www.capman.com  

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.