Skip to content

CapMan irtautuu Forecasta

09/06/2010

CapMan lehdistötiedote 9.6.2010 kello 14.30

CapMan irtautuu Forecasta

CapManin hallinnoimat rahastot ovat myyneet vähemmistöosuutensa Foreca Oy:stä yhtiölle ja sen toimivalle johdolle. Irtautumisella ei ole merkittävää vaikutusta CapMan Oyj:n kuluvan vuoden tuloksen.

 

Foreca on Suomen ensimmäinen ja Pohjoismaiden suurin yksityinen sääpalveluyritys, joka on perustettu vuonna 1996. Foreca toimittaa nykyisin sääpalveluita asiakkailleen ympäri maailmaa. CapManin hallinnoimat rahastot Finnventure IV, Finnventure V ja Finnventure V ET sijoittivat Forecaan vuonna 2000.

 

”Forecan kasvu ja taloudellinen kehitys ovat olleet viime vuosina hyvää. Olemme olleet pitkäaikainen omistaja Forecassa, ja mielestämme yrityksellä on hyvät edellytykset jatkaa menestyksekästä toimintaa jatkossa”, sanoo CapManin senior partner Petri Saavalainen.

 

Lisätietoja:

Petri Saavalainen, senior partner, CapMan, puh. 0500 415 911  

Jarkko Virtanen, CapMan advisor, puh. 040 547 6945

 

 

CapMan www.capman.com

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan toimijoita ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.