Skip to content

CapMan uudistaa Turun Centrumin

04/06/2010

CapMan lehdistötiedote 4.6.2010 kello 8.00

CapMan uudistaa Turun Centrumin

Turun Centrumina tunnetussa liikerakennuksessa alkaa marraskuussa 2010 saneeraus, jonka myötä Centrum muutetaan nykyaikaiseksi liiketaloksi. Turun Centrumista tulee uusi muodin ja vapaa-ajan keskittymä Turun keskustassa. Kiinteistön omistava CapMan RE II -rahasto tekee kiinteistöön merkittävän lisäsijoituksen, jolla saneeraus rahoitetaan.

Kristiinankadun ja Eerikinkadun kulmassa sijaitseva Turun Centrum on rakennettu vuonna 1969. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 8 800 m².

 

Saneerauksen yhteydessä kiinteistön liiketilakerrosten sisätilat, julkisivu sekä pysäköintilaitos uusitaan kokonaan. Saneerauksesta vastaa Skanska Talonrakennus Oy, ja uudistettu liikerakennus on tarkoitus avata syksyllä 2011. Kolmikerroksisen kiinteistön ylin kerros on jo vuokrattu liikunta- ja hyvinvointikeskus Elixialle. Nykyiset yökerhot tulevat jatkamaan toimintaansa kiinteistössä myös saneerauksen aikana. Muiden liiketilojen osalta neuvottelut muodin ja vapaa-ajan liikkeiden sekä ravintoloiden kanssa ovat käynnissä.

 

”Turun Centrumilla on loistava sijainti, ja nyt tehtävän saneerauksen myötä liikerakennuksen tarjonta tulee täydentämään hyvin nykyistä keskustan palvelutarjontaa. Uskomme, että tälle uudistuneelle muotiin ja vapaa-aikaan keskittyvälle kauppapaikalle on hyvin kysyntää”, sanoo CapMan Real Estaten projektipäällikkö Juhani Erke.

 

Lisätietoja:

Juhani Erke, projektipäällikkö, CapMan Real Estate, puh. 0207 207 601

 

CapMan www.capman.com

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan toimijoita ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.