Skip to content

Muutos CapMan Oyj:n johtoryhmässä

23/09/2010

CapMan Oyj pörssitiedote 23.9.2010 kello 09.00

Muutos CapMan Oyj:n johtoryhmässä

CapMan Oyj:n HR-johtaja ja johtoryhmän jäsen Hilkka-Maija Katajisto, KTM, eroaa CapMan-konsernin palveluksesta. Katajisto jättää tehtävänsä 31.12.2010.

 

Hilkka-Maija Katajisto aloitti CapManin palveluksessa vuonna 2006 ja on vastannut konsernin henkilöstöhallinnosta ja toimistopalveluista. Hänet nimitettiin CapMan Oyj:n johtoryhmän jäseneksi vuonna 2007.

 

Katajisto hoitaa tehtäväänsä 31.12.2010 saakka. Tämän jälkeen talousjohtaja Niko Haavisto, YTM, tulee vastaamaan konsernin henkilöstöhallinnosta ja toimistopalveluista kunnes Katajiston seuraaja on aloittanut. Prosessi korvaavan rekrytoinnin tekemiseksi on käynnistetty.

 

Lisätietoja:
Lennart Simonsen, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. 0207 207 567 tai 0400 439 684

 

 

CAPMAN OYJ

 

 

Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut

 

 

JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com

 

 

CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.