Skip to content

Nimityksiä CapMan Real Estate -tiimissä

21/01/2011

CapMan lehdistötiedote 21.1.2011 klo 11.45

 

Nimityksiä CapMan Real Estate -tiimissä

 

CapMan Real Estate -tiimin jäsenet Mika Matikainen, Kalle Myllymäki ja Pirjo Ojanperä on nimitetty partnereiksi ja Juhani Erke sijoitusjohtajaksi.

 

KTM, VTM Mika Matikainen (s. 1975) aloitti CapManin palveluksessa vuonna 2006. Nykyisin Matikainen vastaa CapManin kiinteistörahastojen toiminnasta. Hän on myös CapMan Oyj:n johtoryhmän jäsen. Matikaisella on ollut merkittävä rooli CapMan Hotels RE -rahaston perustamisessa ja hotellisalkun hankinnassa sekä CapManin muiden kiinteistörahastojen sijoitustoiminnassa. CapManissa Matikainen on ollut tekemässä sijoituksia yhteensä 46 kiinteistöön. Ennen CapMania hän työskenteli UBS Investment Bankissa Lontoossa.

 

KTM, RA Kalle Myllymäki (s. 1975) tuli CapManin palvelukseen vuonna 2005 Realprojekti-yritysoston myötä. Nykyisin hän vastaa CapMan Real Estate ja CapMan RE II -rahastojen toiminnasta. CapManissa Myllymäki on osallistunut yli 40 kiinteistön ostoprosessiin sekä erityisesti rahastojen kiinteistökehityshankkeisiin. Realprojektissa Myllymäki on työskennellyt vuodesta 2001 alkaen. Ennen Realprojektia Myllymäki on työskennellyt suunnittelupäällikkönä ja projekti-insinöörinä AW-Insto Oy:ssä.

 

MMM Pirjo Ojanperä (s. 1958) aloitti CapManin palveluksessa syyskuussa 2008. Ojanperä toimii CapMan Hotels RE -tiimin vetäjänä ja vastaa hotellisalkun aktiivisesta kehittämisestä. Aiemmin hän on toiminut Radisson SAS Hotels & Resorts, Finlandin regional directorina.

 

DI Juhani Erke (s.1972) tuli CapManin palvelukseen vuonna 2005 Realprojekti-yritysoston myötä. Erkellä on ollut tärkeä rooli useiden kiinteistösijoitusten kehittämisessä. Tällä hetkellä hän vastaa mm. Hyvinkään kauppakeskus Willan ja Turun Centrumin liiketalon projekteista. Realprojektissa Erke on työskennellyt vuodesta 2003 alkaen. Ennen CapMania Erke työskenteli projekti-insinöörinä Projektikonsultit Oy:ssä.

 

CapMan hallinnoi yhteensä noin 1,7 miljardin euron pääomia neljässä kiinteistöpääomarahastossaan. CapMan Real Estate I -rahasto sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin pääasiassa Suomessa. CapMan perusti ensimmäisen kohdekohtaisen hotellikiinteistörahaston marraskuussa 2010.

 

Lisätietoja:
Lennart Simonsen, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. 0207 207 567 tai 0400 439 684

 

CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan toimijoita ja hallinnoi noin 3,6 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.