Skip to content

Cardinal Foods myy Norsk Kylling -tytäryhtiönsä

15/03/2011

CapMan lehdistötiedote 15.3.2011 9.00


Cardinal Foods myy Norsk Kylling -tytäryhtiönsä

 

CapManin norjalainen kohdeyritys Cardinal Foods, jonka suurimpia omistajia ovat CapMan Equity VII -rahastot, on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy tytäryhtiönsä Norsk Kyllingin REMA Industrierille.

 

CapManin hallinnoimat rahastot sijoittivat Norsk Kyllingiin ja muihin Cardinal-yhtiöihin ensimmäisen kerran vuonna 2005. Merkittävä osa Norsk Kyllingin myynnistä kertyvistä varoista tullaan jakamaan Cardinal Foodsin osakkeenomistajille tehden sijoituksesta erittäin hyvän CapManin hallinnoimien rahastojen sijoittajille. CapManin omistusosuus Cardinal Foodsista säilyy nyt tiedotetun kaupan toteutumisen jälkeen ennallaan. Kaupan toteutuminen on ehdollinen kilpailuviranomaisen hyväksynnälle. Lisätietoja kaupasta on saatavilla norjaksi Cardinal Foodsin internetsivuilla www.cardinalfoods.no.

 

Lisätietoja:
Kai Jordahl, CapMan Buyout -tiimin vetäjä, senior partner ja Cardinal Foods ASA:n hallituksen puheenjohtaja, puh. +47 23 23 75 71

 

CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,5 miljardin euron pääomat.  CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.