Skip to content

CapMan myy liikekiinteistön Tuusulasta

31/05/2011

CapMan lehdistötiedote 31.5.2011 kello 12.15

CapMan myy liikekiinteistön Tuusulasta
 


CapMan Real Estate I -rahasto on myynyt Tuusulassa Pysäkkikuja 1:ssä sijaitsevan liikekiinteistön
Auratum Kiinteistöt Oy:n hallinnoimalle AKR Tuotto Ky -rahastolle. Irtautumisella ei ole vaikutusta CapMan Oyj:n kuluvan vuoden tulokseen, sillä CapMan Real Estate I -rahasto ei ole tällä hetkellä voitonjaon piirissä.

 

Pysäkkikuja 1:ssä sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1997. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 8 300 m², ja sen päävuokralainen on pitkäaikaisella vuokrasopimuksella HOK Elanto.

 

CapMan hallinnoi neljää kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa, CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin pääasiassa Suomessa ja ensimmäinen kohdekohtainen hotellikiinteistörahasto, CapMan Yrjönkatu 17 Ky, hotellikiinteistöön Helsingissä.

 

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 356 6940
Matti Äijälä, partneri, toimitusjohtaja, Auratum Kiinteistöt Oy, puh. 045 634 4400

 

 

CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,4 miljardin euron pääomat.  CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.  

 

Auratum Kiinteistöt Oy www.auratumkiinteistot.com
Auratum Kiinteistöt Oy on osa Auratum -konsernia, jonka liiketoimintaan kuuluvat kiinteistöliiketoiminta, varainhoitopalvelut ja pääomasijoitustoiminta. Auratum Kiinteistöt kehittää korkealuokkaisia asuntokohteita ja liikekiinteistöjä. Lisäksi yhtiö hallinnoi kiinteistöpääomarahastoja. Tällä hetkellä yhtiön hallinnoiman kiinteistöportfolion arvo on n. 300 miljoonaa euroa. Portfolio koostuu pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kaupungeissa sijaitsevista kauppa-, logistiikka- ja toimistokiinteistöistä sekä asuntokehityshankkeista.