Skip to content

CapMan ostaa toimistotalon Vallilasta

19/05/2011

CapMan lehdistötiedote 19.5.2011 kello 11.45


CapMan ostaa toimistotalon Vallilasta

 

CapMan RE II -rahasto on ostanut Vallilassa Elimäenkatu 15:ssä sijaitsevan toimistotalon ja siihen liittyvän osuuden Vallila Rock -pysäköintihallista Yrjö Jahnssonin säätiöltä.

 

Elimäenkatu 15:ssä sijaitseva toimistotalo on rakennettu vuonna 1974, ja siinä on vuokrattavaa toimistopinta-alaa yhteensä noin 13 500 m2.

 

”Vallilan ympäristö kehittyy tulevaisuudessa voimakkaasti ja sijaitsee liikenteellisesti erittäin hyvällä paikalla. Elimäenkatu 15:n monipuoliset ja nykyaikaiset toimistotilat tarjoavat mahdollisuuksia erikokoisille yrityksille. Kiinteistö on sijoitushetkellä lähes tyhjä, joten pääsemme aloittamaan kehitystyöt nopeasti”, sanoo CapManin partneri Kalle Myllymäki.

 

CapMan hallinnoi neljää kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa, CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin pääasiassa Suomessa ja ensimmäinen kohdekohtainen hotellikiinteistörahasto, CapMan Yrjönkatu 17 Ky, hotellikiinteistöön Helsingissä.

 

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 356 6940
Elli Dahl, toimitusjohtaja, asiamies, Yrjö Jahnssonin säätiö, puh. 68691010

 

 

CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,4 miljardin euron pääomat.  CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.  

 

Yrjö Jahnssonin säätiö www.yjs.fi
Yrjö Jahnssonin säätiö on apurahoja jakava säätiö, jonka tarkoituksena on suomalaisen kansantaloustieteellisen ja lääketieteellisen tutkimuksen edistäminen sekä suomenkielisten oppi- ja tutkimuslaitosten tukeminen. Säätiön perusti kouluneuvos Hilma Jahnsson vuonna 1954 lahjoittamalla sille puolisoiden yhdessä keräämän omaisuuden. Säätiö on yksi merkittävimmistä kansantaloustieteellisen tutkimuksen yksityisistä rahoittajista Suomessa. Apurahoja säätiö on jakanut pelkästään viimeisen kymmenen vuoden aikana 20 miljoonan euron edestä.