Skip to content

CapMan julkaisee osavuosikatsauksensa torstaina 11.8.2011

04/08/2011

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 4.8.2011 kello 9.30

 

CapMan julkaisee osavuosikatsauksensa torstaina 11.8.2011

 

CapMan Oyj -konserni julkaisee tammi-kesäkuun 2011 osavuosikatsauksen torstaina 11.8.2011. Toimitusjohtaja Lennart Simonsen esittelee osavuosituloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.

 

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön internetsivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas. 

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:  
Mari Reponen, viestintäjohtaja, p. 0207 207 522 tai 040 702 5869, mari.reponen@capman.com

 

 

CAPMAN OYJ

 

 

Mari Reponen
viestintäjohtaja

 

 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com

 

 

 

CapMan www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,4 miljardin euron pääomat.  CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.