Skip to content

CapMan Public Market kasvattaa omistustaan B&B TOOLS AB:ssa

11/08/2011

CapMan lehdistötiedote 11.8.2011 kello 11.45

CapMan Public Market kasvattaa omistustaan B&B TOOLS AB:ssa

Rahaston osuus 7,8 prosenttia yhtiön ulkona olevista osakkeista ja 5,8 prosenttia äänistä

CapMan Public Market -rahasto on kasvattanut omistustaan B&B TOOLS AB:ssa 7,8 prosenttiin yhtiön ulkona olevista osakkeista. Omistus vastaa 5,8 prosenttia yhtiön äänistä. B&B TOOLS AB on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden, teollisuuskomponenttien ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. CapMan Public Market -rahasto tukee yrityksen nykyistä strategiaa ja suuntaa.

 

”B&B TOOLS:lla on erittäin hyvät mahdollisuudet parantaa edelleen kannattavuuttaan ja jatkaa kasvuaan. Olemme seuranneet yrityksen toimintaa jo pitkään ja olemme vaikuttuneita siitä, kuinka yritys on fokusoinut ja kehittänyt toimintojaan ja johtanut alan pohjoismaista konsolidointia. Uskomme, että B&B TOOLS on hyvässä asemassa hyödyntääkseen jatkossa täysimääräisesti kokoonsa ja markkinajohtajuutensa liittyvät kilpailuedut julkilausutun strategiansa mukaisesti. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tukea B&B TOOLS:in tulevaa kehitystä”, sanoo CapManin senior partner Joakim Rubin.

 

B&B TOOLS toimittaa teollisuustarvikkeita, teollisuuskomponentteja ja niihin liittyviä palveluita teollisuudelle ja rakennusalalle Pohjois-Euroopassa. Konsernin vuotuinen liikevaihto oli noin 7,9 miljardia ruotsin kruunua ja sillä on henkilöstöä noin 2 800. B&B TOOLS AB:n osake on listattu Tukholman pörssissä.

 

Lisätietoja:
Joakim Rubin, senior partner, CapMan Public Market, puh. +46 70 558 42 78

 

 

CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,4 miljardin euron pääomat.  CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.