Skip to content

CapMan Oyj:n vuosikooste vuodelta 2011

03/02/2012

CapMan Oyj pörssitiedote 3.2.2012 kello 9.45

CapMan Oyj:n vuosikooste vuodelta 2011

CapMan Oyj:n vuosikooste on julkaistu CapManin internetsivuilla osoitteessa www.capman.fi.  Yhtiön vuonna 2011 julkaisemat tiedotteet löytyvät kokonaisuudessaan yhtiön internet-sivuilta kohdasta www.capman.fi/capman-konserni/uutiset-ja-materiaalit/tiedotteet. Osa tiedotteiden sisältämistä tiedoista saattaa olla vanhentunutta. 

Lisätietoja:
Laura Mustonen, päällikkö, viestintä ja IR, p. 0207 207 584 tai 050 301 3011

CAPMAN OYJ


Laura Mustonen
päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

LIITE: Vuosikooste 2011

CapMan  www.capman.fi  
CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.