Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2011 on julkaistu

22/02/2012

CapMan Oyj pörssitiedote 22.2.2012 kello 17.00

CapManin vuosikertomus vuodelta 2011 on julkaistu

CapManin sähköinen vuosikertomus vuodelta 2011 on julkaistu osoitteessa vuosikertomus2011.capman.fi. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

PDF-tiedosto vuosikertomuksesta on tämän tiedotteen liitteenä. Vuosikertomussivustolta voi myös tulostaa valikoituja osia tai vuosikertomuksen kokonaisuudessaan.

Lisätietoja:
Laura Mustonen, päällikkö, viestintä ja IR, p. 0207 207 584 tai 050 301 3011

CAPMAN OYJ


Laura Mustonen
päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan  www.capman.fi  
CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.