Skip to content

CapMan myy kaupallisen kiinteistön Turusta

29/06/2012

CapMan lehdistötiedote 29.6.2012 klo 12.45


CapMan myy kaupallisen kiinteistön Turusta

 

CapMan RE II -rahasto myy Turussa Yliopistonkatu 22:ssa sijaitsevan Stockmannin tavaratalona toimivan kiinteistön Kevalle. Kyseessä on CapMan RE II -rahaston ensimmäinen irtautuminen, ja sillä ei ole vaikutusta CapMan-konsernin kuluvan vuoden tulokseen.

 

Turun ydinkeskustassa sijaitseva Yliopistonkatu 22 on liikekiinteistö, joka on rakennettu vuonna 1977. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 12 700 m², ja sen tilat on vuokrattu kokonaisuudessaan Stockmann Oyj:lle. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

 

”Irtautumisprosessi Yliopistonkatu 22:sta eteni kevään 2012 kuluessa sujuvasti, ja olemme tyytyväisiä kohteesta saamaamme tuottoon”, sanoo CapManin partneri Kalle Myllymäki.

 

CapMan hallinnoi neljää kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa, CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin pääasiassa Suomessa ja ensimmäinen kohdekohtainen hotellikiinteistörahasto, CapMan Yrjönkatu 17 Ky, hotellikiinteistöön Helsingissä.

 

Lisätietoja:

Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 356 6940

Erkki Markkola, kiinteistöjohtaja, Keva, puh. 020 641 2493

 

CapMan www.capman.com CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,0 miljardin euron pääomat. CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

 

Keva www.keva.fi Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme noin 1,3 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää.