Skip to content

CapMan irtautuu Ascadesta

16/07/2012

CapMan lehdistötiedote – 16.7.2012 klo 10.15

CapMan irtautuu Ascadesta

CapManin hallinnoimat rahastot myyvät omistuksensa Ascade Holding AB:sta (Ascade) CSG Systems International, Inc. -pörssiyhtiölle (NASDAQ: CSGS). Irtautumisella ei ole vaikutusta CapMan Oyj:n kuluvan vuoden tulokseen, koska irtautuvat rahastot eivät ole voitonjaon piirissä.

Ascade tarjoaa johtavia kaupankäynti- ja reititysohjelmistoratkaisuja teleyrityksille. Yhtiö työllistää noin 100 henkilöä Tukholmassa, Miamissa, Dubaissa ja Singaporessa.

”CapManin sijoitusaikana Ascade on kasvanut kansainvälisesti, parantanut toimintansa skaalautuvuutta, ja saavuttanut merkittävän strategisen aseman markkinoilla ensiluokkaisen asiakaskuntansa avulla. Olemme vakuuttuneita siitä, että Ascaden menestys jatkuu uusien omistajien tukemana”, sanoo CapMan Technologyn senior advisor Lennart Jacobsson.

CapManin hallinnoimat rahastot tekivät alkuperäisen sijoituksensa Ascadeen vuonna 2002, ja rahastojen omistusosuus yhtiöstä ennen kauppaa oli noin 41,4 prosenttia.

Lisätietoja:

Lennart Jacobsson, senior advisor, CapMan Technology, puh. +46 8 545 854 70

CapMan www.capman.com CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,0 miljardin euron pääomat. CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

Ascade Holding AB www.ascade.com Ascade kehittää johtavia ratkaisuja, jotka helpottavat teleyritysten välistä kaupankäyntiä kansainvälisellä puhe- ja dataliikenteellä. Ascade7-palvelukokonaisuus kattaa muun muassa teleyritysten välisen laskutuksen, reitityksen optimointipalvelut ja laadunvarmistuspalvelut. Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Dubaissa ja Singaporessa sijaitsevat toimistot palvelevat Ascaden asiakkaita maailmanlaajuisesti.