Skip to content

Irtautuminen Tokmannista toteutunut

19/07/2012

CapMan Oyj pörssitiedote 19.7.2012 klo 15.15Irtautuminen Tokmannista toteutunut

CapManin hallinnoimien rahastojen 24.5.2012 tiedotettu irtautuminen Tokmanni-konsernista on toteutunut. CapManin rahastot myivät kaupassa omistusosuutensa Tokmannista Nordic Capital Fund VII -rahastolle. Irtautuminen siirtää CapMan Equity VII B -rahaston voitonjaon piiriin.

Kaupan vaikutus CapManin kuluvan vuoden tulokseen on noin 1,2 milj. euroa voitonjako-osuustuottojen sekä omista rahastosijoituksista saatavien tuottojen seurauksena. Lisäksi kaupalla on noin 4,4 milj. euron kassavirtavaikutus CapMan-konsernille vuonna 2012.

Kaupan toteutumisen myötä CapMan Equity VII A ja CapMan Equity Sweden KB -rahastot ovat palauttaneet kutsutun pääoman kokonaisuudessaan sijoittajille ja ovat lähempänä voitonjakoa. CapMan Equity VII B -rahaston salkkuun jää neljä kohdeyritystä.

Lisätietoja:

Niko Haavisto, talousjohtaja, CapMan Oyj, +358 207 207 583

CAPMAN OYJ

Laura Mustonen
päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com

CapMan www.capman.com
CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,0 miljardin euron pääomat. CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

Tokmanni www.tokmanni-konserni.fi
Tokmanni-konserni on Suomen suurin halpakaupan toimija. Konserniin kuuluu yhteensä 144 myymälää, jotka muodostavat seitsemän myymäläketjua: Tokmanni, Tarjoustalo, Vapaa Valinta, Robinhood, Maxi-Makasiini, Maxi-Kodintukku ja Säästöpörssi. Myymäläverkosto kattaa koko Suomen etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Pohjoisin myymälä on Kuusamossa ja eteläisin Hangossa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 653,9 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä runsaat 2 900 henkilöä.