Skip to content

CapMan julkaisee osavuosikatsauksensa torstaina 9.8.2012

02/08/2012

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 2.8.2012 kello 10.30 

CapMan julkaisee osavuosikatsauksensa torstaina 9.8.2012

CapMan-konserni julkaisee tammi-kesäkuun osavuosikatsauksen torstaina 9.8.2012. Toimitusjohtaja Lennart Simonsen esittelee osavuosituloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, 00130 Helsinki.

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön internetsivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen linda.tierala@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas. 

 

Tervetuloa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:  

Linda Tierala, IR-asiantuntija, p. 0207 207 651 tai 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

  

CAPMAN OYJ

  

Laura Mustonen
päällikkö, viestintä ja IR

 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi

CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,0 miljardin euron pääomat. CapManilla on neljä keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.