Skip to content

CapManin irtautuminen Curatosta toteutunut

04/11/2013

CapMan lehdistötiedote 4.11.2013 klo 9.00

CapManin irtautuminen Curatosta toteutunut

CapManin hallinnoimien rahastojen 16.9.2013 tiedotettu irtautuminen Norjan johtavasta lääketieteellisiä kuvantamispalveluja tarjoavasta yrityksestä Curato AS:sta on toteutunut. CapManin rahastot myivät kaupassa omistusosuutensa Curatosta Altor III -rahastolle.

Lisätietoja kaupasta on saatavilla CapManin 16.9.2013 julkaistussa lehdistötiedotteessa tai alla mainituilta yhteyshenkilöiltä:

Hans Tindlund, partneri, CapMan Buyout, puh. +47 92 66 99 66 
Hans Olav Almaas, hallituksen puheenjohtaja, Curato AS, puh. +47 917 10 305

Reynir Indahl, partneri, Altor Equity Partners, puh. +47 90 69 11 13

CapMan Buyout

CapMan Buyout on pohjoismaiden suurin keskisuuriin listaamattomiin yrityksiin erikoistunut sijoitustiimi. Tiimiin kuuluu 20 sijoitusammattilaista Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa ja sillä on 23 vuoden kokemus pääomasijoitusalalta. Tiimi on tehnyt yhteensä 69 sijoitusta ja 45 irtautumista vuodesta 1989 lähtien ja sen kymmenes rahasto, CapMan Boyout X, on tällä hetkellä aktiivisessa sijoitusvaiheessa.

CapMan Buyout on osa CapMan-konsernia, joka on yksi Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, ja jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,3 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Credit, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 105 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.capman.fi.

Altor Funds

Altor Equity Partners toimii Altor -rahastojen neuvonantajana. Perustamisesta lähtien Altorin rahastot ovat tehneet yhteensä 3 800 miljoonan euron sijoitussitoumukset yhteensä 40 yritykseen. Sijoitukset on tehty keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, keskittyen yritysten kasvuun ja toiminnan tehostamiseen. Altorin kohdeyrityksiä ovat mm. Lindorff, Helly Hansen, AGR, Eltek, Norsk Gjenvinning, SPT Group, Navico, Constructor ja Elixia. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.altor.com.

Curato AS

Curato on Norjan johtava lääketieteellisten kuvantamispalveluiden tarjoaja. Yhtiön pääasiallisia asiakkaita ovat alueelliset terveydenhoitopiirit, mutta myös vakuutusyhtiöt ja yksityishenkilöt ovat merkittäviä asiakasryhmiä. Yhtiöllä on maanlaajuinen 12 klinikan verkosto ja tällä hetkellä yhtiö työllistää noin 220 henkilöä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.curato.no.