Skip to content

Irtautuminen Nice Entertainment Groupista toteutunut

01/11/2013

CapMan lehdistötiedote 1.11.2013 klo 9.30

Irtautuminen Nice Entertainment Groupista toteutunut

CapManin hallinnoimien rahastojen 23.9.2013 tiedotettu irtautuminen pohjoismaisesta viihdealan sisällöntuotantokonsernista Nice Entertainment Groupista on toteutunut. CapManin rahastot myivät kaupassa omistusosuutensa johtavalle kansainväliselle mediakonsernille, Modern Times Group MTG AB (publ):lle.

Kauppa vaati toteutuakseen Ruotsin sekä Norjan kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Lisätietoja kaupasta on saatavilla CapManin 23.9.2013 julkaistussa lehdistötiedotteessa.

Lisätietoja: 
Olli Liitola, Senior Partner, CapMan Buyout, puh. 020 7207 506 tai 0400 605 040

Ari Tolppanen, Senior Partner, CapMan Buyout, puh. +358 207 207 507
Morten Aass, toimitusjohtaja, Nice Entertainment Group, puh. +47 970 270 00

CapMan www.capman.com

CapMan Buyout on pohjoismaiden suurin keskisuuriin yrityksiin erikoistunut sijoitustiimi, johon kuuluu 20 sijoitusammattilaista Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa ja jolla on 24 vuoden kokemus pääomasijoitusalalta. Tiimi on tehnyt yhteensä 69 sijoitusta ja irtautunut 45 yrityksestä vuodesta 1989 lähtien ja sen kymmenes rahasto, CapMan Buyout X, on tällä hetkellä aktiivisessa sijoitusvaiheessa.

CapMan Buyout on osa CapMan-konsernia, joka on yksi Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, ja jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,3 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Credit, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 105 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa

Nice Entertainment Group www.thisisnice.com

Nice on pohjoismaiden suurin itsenäinen viihdealan sisällöntuotantokonserni, jonka toiminta pohjautuu tarinankerrontaan, viestintään ja viihdyttämiseen. Konsernilla on kolme yhtenäistettyä liiketoiminta-aluetta: TV-, tapahtuma-, ja mainostuotanto. Nicen tytäryhtiöt ovat erikoistuneet paikallisiin ohjelmaformaatteihin ja tuottavat yli 100 formaattia vuosittain kaikille alueen merkittävimmille kanaville.

Modern Times Group MTG AB (publ) www.mtg.se

Modern Times Group MTG AB (publ) on kansainvälinen mediakonserni, joka toimii neljällä eri mantereella ja jonka palvelut kattavat ilmaisen ja maksullisen TV-tuotannon sekä radio-, ja sisällöntuotannon. MTG:n Viasat Broadcasting tuottaa ilmaisia ja maksullisia TV-kanavia, joiden ohjelmat jaellaan Viasatin oman satelliitin, kolmansien osapuolten verkostojen tai internetin kautta. MTG on myös CTC Median, Venäjän suurimman itsenäisen TV-tuotantoyhtiön, suurin omistaja.