Skip to content

CapMan Nordic Real Estate ostaa toimistokiinteistön Tukholman pohjoispuolelta

14/04/2014

CapMan lehdistötiedote – 14.4.2014 klo 8.05

CapMan Nordic Real Estate ostaa toimistokiinteistön Tukholman pohjoispuolelta

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sopinut ostavansa modernin toimistokiinteistön ruotsalaiselta kiinteistöyhtiöltä Vasakronanilta. Kyseinen kiinteistö, Bladet 3, sijaitsee Solnassa Tukholman pohjoispuolella.

31 700 neliömetrin suuruinen toimistokiinteistö Bladet 3 on maamerkki vilkasliikenteisen Tukholman keskustaan johtavan E18-tien varrella. Kiinteistö rakennettiin vuonna 1986 ja sitä on viime vuosina nykyaikaistettu merkittävästi. Rakennus sijaitsee erinomaisella paikalla sekä suorien julkisten kulkuyhteyksien että ajoväylien päässä Tukholman keskustasta. Kiinteistön päävuokralaisena on vakuutusyhtiö If ja lisäksi kiinteistössä on 4 180 neliömetriä vapaata toimistotilaa vuokrattavana. Bladet 3 koostuu neljästä toimistorakennuksesta, joiden yhteydessä on myös ravintola, kuntosali sekä laaja maanalainen pysäköintialue.

”Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseemme Bladet 3:een, joka on linjassa pohjoismaisiin kasvukeskuksiin keskittyvän sijoitusstrategiamme kanssa. Odotamme innolla yhteistyötä nykyisen vuokralaisen If:n kanssa, ja pyrimme myös löytämään uusia vuokralaisia rakennuksen nykyaikaisiin ja helposti muunneltaviin tiloihin. Lisäksi luomme arvoa kehittämällä rakennusta ja sen ympäristön viihtyvyyttä”, kertoo CapMan Real Estaten senior partner Ed Williams.

 

Bladet 3 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston neljäs sijoitus. Rahaston sijoitusfokus on pääasiassa toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöissä pohjoismaisissa kasvukeskuksissa. Varainhankinta rahastoon jatkuu edelleen.

 

Lisätietoja:
Ed Williams, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +46 (0)8 445 1051

Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 020 720 7616

CapMan Real Estate www.capman.fi
CapMan Real Estate hallinnoi viittä kiinteistöpääomarahastoa: CapMan Nordic Real Estate -rahasto, joka sijoittaa kaupallisiin sekä toimisto- ja asuntokiinteistöihin Pohjoismaissa, CapMan Real Estate I -rahasto, joka sijoittaa kaupallisiin kohteisiin Helsingin seudulla, CapMan RE II -rahasto, joka sijoittaa kiinteistökehityskohteisiin Suomessa, CapMan Hotels RE -rahasto, joka sijoittaa hotellikiinteistöihin lähinnä Suomessa, sekä CapManin ensimmäinen kohdekohtainen hotellirahasto CapMan Yrjönkatu 17 Ky, joka omistaa hotellikiinteistön Helsingin keskustassa. Tiimiin kuuluu 20 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa.

CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Credit, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.