Skip to content

CapMan Real Estate lisää omistustaan kauppakeskus Willassa

13/06/2014

CapMan lehdistötiedote – 13.6.2014 klo 13.15

CapMan Real Estate lisää omistustaan kauppakeskus Willassa

CapMan RE II -rahasto ostaa Finesco Invest Oy:n vähemmistöosuuden kauppakeskus Willan toista vaihetta hallinnoivasta KOy Ficre:stä. Kaupan myötä Kauppakeskus Willan toinen vaihe siirtyy kokonaisuudessaan CapMan RE II -rahaston omistukseen.

Kauppakeskus Willa sijaitsee Hyvinkään keskustassa ja se avasi ovensa vuonna 2012. Kauppakeskus käsittää Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistaman ensimmäisen vaiheen sekä KOy Ficren omistaman toisen vaiheen. KOy Ficren omistamassa osassa kauppakeskusta on yhteensä n. 17 000m2 vuokrattavaa pinta-alaa, ja sen päävuokralaisia ovat muun muassa H&M, New Yorker ja Stadium.

Vuonna 2007 CapMan RE II ja Finesco Invest Oy käynnistivät yhteistyön, jonka tavoitteena oli kehittää Hyvinkään keskustaan viihtyisä ja tarjonnaltaan monipuolinen kauppakeskus. Willan ensimmäinen vaihe valmistui keväällä 2012 ja sen toinen vaihe syksyllä 2012.

 

Lisätietoja:

Kalle Myllymäki, rahastojohtaja, partner, CapMan Real Estate, puh. 050 356 6940

Kari Järvenpää, toimitusjohtaja, Finesco Invest Oy, puh. 0400 490 922

CapMan Real Estate www.capman.fi

CapMan Real Estate hallinnoi viittä kiinteistöpääomarahastoa: CapMan Nordic Real Estate -rahasto, joka sijoittaa kaupallisiin sekä toimisto- ja asuntokiinteistöihin Pohjoismaissa, CapMan Real Estate I -rahasto, joka sijoittaa kaupallisiin kohteisiin Helsingin seudulla, CapMan RE II -rahasto, joka sijoittaa kiinteistökehityskohteisiin Suomessa, CapMan Hotels RE -rahasto, joka sijoittaa hotellikiinteistöihin lähinnä Suomessa, sekä CapManin ensimmäinen kohdekohtainen hotellirahasto CapMan Yrjönkatu 17 Ky, joka omistaa hotellikiinteistön Helsingin keskustassa. Tiimiin kuuluu 20 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa.

CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Credit, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

Kauppakeskus Willa www.kauppakeskuswilla.fi

Kauppakeskus Willa on moderni muodin, erikoiskaupan ja päivittäistavarakaupan keskus, jota täydentää monipuolinen ravintolamaailma. Willa on osa Hyvinkään keskuskorttelia, ja se avasi ovensa vuonna 2012. Kauppakeskuksessa on 120 liikettä ja se on Suomen kuudenneksi suurin kauppakeskus.

Finesco Invest Oy

Finesco Invest Oy on sijoitustoimintaa harjoittava perheyritys, jonka erityisosaamista on kauppa ja kaupan alan kiinteistöt, niiden omistaminen sekä kehittäminen. Yritys tarjoaa myös kehittämis- ja neuvonantajapalveluita.