Skip to content

CapMan Real Estate vahvistaa pohjoismaista tiimiään

05/09/2014

CapMan lehdistötiedote 5.9.2014 klo 16:15

 

CapMan Real Estate vahvistaa pohjoismaista tiimiään

 

CapMan Real Estate laajentaa pohjoismaista tiimiään. Matilda Storm on nimitetty controlleriksi ja Magnus Berglund sijoitusjohtajaksi. Uudet työntekijät sijoittuvat Tukholmaan ja vahvistavat CapMan Real Estate -tiimin paikallista osaamista.

Matilda Storm on nimitetty controlleriksi CapMan Real Estate -tiimiin 15. elokuuta 2014 alkaen. Ennen CapManille tuloaan Matilda työskenteli kahdeksan vuotta tilintarkastajana Ernst & Youngin palveluksessa.

Magnus Berglund on nimitetty sijoitusjohtajaksi CapMan Real Estate -tiimiin 22. lokakuuta 2014 alkaen. Ennen CapManille tuloaan Magnus on toiminut Associate Partnerina Tukholman Cushman & Wakefieldillä, jossa hän on työskennellyt kahdeksan vuotta capital markets -tiimissä ja Head of Valuation -tehtävässä.

”Meillä on ilo toivottaa Matilda ja Magnus tervetulleiksi tiimiimme. Heidän vankka kokemuksensa tulee olemaan arvokasta kiinteistöliiketoimintamme kehittämisessä ja paikallisen läsnäolomme vahvistamisessa pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla”, kommentoi Mika Matikainen, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä ja senior partner.

 

Lisätietoja:

Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. +358 40 519 0707

CapMan Real Estate www.capman.fi
CapMan Real Estate hallinnoi neljää kiinteistöpääomarahastoa. Aktiivisessa sijoitusvaiheessa oleva CapMan Nordic Real Estate -rahasto, joka sijoittaa toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin Pohjoismaissa, CapMan Real Estate I -rahasto, jonka sijoitusfokukseen kuuluvat kaupalliset kohteet Helsingin seudulla, CapMan RE II -rahasto, joka on keskittynyt kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto, joka omistaa hotellikiinteistöjä lähinnä Suomessa. Tiimiin kuuluu 27 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa.

CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Russia, Credit, Public Market ja CapMan Real Estate, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiiminsä. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastonsa. CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.