Skip to content

CapMan Real Estate ostaa toimistokiinteistön nopeasti kasvavalta yritysalueelta Tukholman pohjoispuolelta

28/10/2014

CapMan Lehdistötiedote – 28.10.2014 klo 14:05

CapMan Real Estate ostaa toimistokiinteistön nopeasti kasvavalta yritysalueelta Tukholman pohjoispuolelta

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sopinut ostavansa toimistokiinteistön ruotsalaiselta kiinteistöyhtiö Trifam Fastighets AB:ltä. Apelsinen 4 kiinteistö sijaitsee tunnetulla toimistoalueella Solnassa Tukholman pohjoispuolella ja sen vuokrattava pinta-ala on 13 239 neliömetriä. Apelsinen 4 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston kahdeksas sijoitus ja sen kolmas sijoitus Ruotsissa.

Vuonna 1974 rakennettu Apelsinen 4 on seitsenkerroksinen modernisoitu rakennus, jossa on kaksi pysäköintikerrosta. Rakennus on tällä hetkellä 70-prosenttisesti vuokrattu ja sillä on monipuolinen vuokralaiskanta.

”Tukholman toimistovuokramarkkinoiden kysyntä on kasvussa, ja Solna on vuokralaisten keskuudessa yksi Tukholman suosituimmista alueista. Erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan ja tärkeimmille lentokentille kuten Arlandaan, tekevät Solnasta houkuttelevan sijainnin yrityksille. Sijoitus tarjoaa runsaasti arvonluontimahdollisuuksia kiinteistön kehittämisen ja vuokrauksen myötä”, kertoo CapMan Real Estaten senior partner ja sijoituksesta vastaava Edward Williams.

Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Varainhankinta rahastoon jatkuu edelleen.

Lisätietoja:

Edward Williams, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +46 8 445 1051
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 020 720 7616

CapMan Real Estate www.capman.fi
CapMan Real Estate hallinnoi neljää kiinteistöpääomarahastoa. Aktiivisessa sijoitusvaiheessa oleva CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin Pohjoismaissa; CapMan Real Estate I -rahasto, jonka sijoitusfokukseen kuuluvat kaupalliset kohteet Helsingin seudulla; CapMan RE II -rahasto, joka on keskittynyt kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto, joka omistaa hotellikiinteistöjä lähinnä Suomessa. Tiimiin kuuluu noin 20 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Lontoossa.

CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Real Estate, Russia, Credit ja Public Market, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiiminsä. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastonsa. CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.