Skip to content

CapMan Real Estate ostaa toimistorakennuksen Vantaan Aviapoliksesta

15/10/2014

CapMan Lehdistötiedote – 15.10.2014 klo 12:40 

 

CapMan Real Estate ostaa toimistorakennuksen Vantaan Aviapoliksesta

CapMan Nordic Real Estate -rahasto ostaa toimistorakennus KOy Plaza Preston Vantaan Aviapolis -yritysalueelta. Rakennuksessa on 5 760 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Myyjänä kaupassa toimii Paperiliitto r.y. Plaza Presto on CapMan Nordic Real Estate -rahaston seitsemäs sijoitus.

Plaza Presto on korkealaatuinen toimistorakennus, joka sijaitsee Kehä III:n varrella Aviapoliksessa. Aviapolis on Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitseva nopeasti kehittyvä yritysalue. Vuonna 2001 rakennettu Plaza Presto on osa tunnettua Gate8-yrityskeskittymää, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita toimistovuokralaisille. Plaza Preston 5 760 neliömetrin tiloissa toimii noin 30 yritystä ja siihen kuuluu 180 autopaikkaa.

”Olemme iloisia pohjoismaisen kiinteistörahastomme ensimmäisestä sijoituksesta Suomessa. Plaza Prestossa on laaja vuokralaiskanta, ja sijoitus on hyvin linjassa strategiamme kanssa tarjoten runsaasti arvonluontimahdollisuuksia vuokrauksen ja kustannusoptimoinnin myötä”, kertoo CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.


Plaza Presto on CapMan Nordic Real Estate -rahaston seitsemäs sijoitus ja ensimmäinen sijoitus Suomessa. Rahasto etsii aktiivisesti uusia sijoituskohteita toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöistä pohjoismaisissa kasvukeskuksissa. Varainhankinta rahastoon jatkuu edelleen.

Lisätietoja:

Juhani Erke, partneri, CapMan Real Estate, puh. +358 207 207 601

 

CapMan Real Estate www.capman.fi

CapMan Real Estate hallinnoi neljää kiinteistöpääomarahastoa. Aktiivisessa sijoitusvaiheessa oleva CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin Pohjoismaissa, CapMan Real Estate I -rahasto, jonka sijoitusfokukseen kuuluvat kaupalliset kohteet Helsingin seudulla, CapMan RE II -rahasto, joka on keskittynyt kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto, joka omistaa hotellikiinteistöjä lähinnä Suomessa. Tiimiin kuuluu noin 20 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Lontoossa.

CapMan-konserni on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia pääomasijoittajia, jonka hallinnoimissa rahastoissa on noin 3,1 miljardin euron pääomat. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta eli Buyout, Real Estate, Russia, Credit ja Public Market, joista jokaisesta vastaa oma yrittäjähenkinen sijoitustiiminsä. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastonsa. CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiö on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.