Skip to content

CapMan Real Estate ostaa toimistokiinteistön Kööpenhaminasta

24/04/2015

CapMan lehdistötiedote 24.4.2015 klo 9.00

 

CapMan Real Estate ostaa toimistokiinteistön Kööpenhaminasta

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut Finsensvej 86 -toimistokiinteistön Flintholmista, joka on kasvava yritysalue Fredriksbergin kunnassa Kööpenhaminan länsipuolella.

Finsensvej 86 toimistorakennus sijaitsee näkyvällä paikalla Flintholmin aseman läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Kööpenhaminan keskustasta. 5 474 neliömetrin suuruisen kiinteistön kuudessa kerroksessa on moneen käyttötarkoitukseen soveltuvia toimistotiloja. Rakennus on tällä hetkellä täyteen vuokrattu ja suurin osa tilasta on Fredriksbergin kaupungin käytössä.

”Olemme tehneet useita sijoituksia asuin- ja liikekiinteistöihin Tanskassa ja olemme iloisia voidessamme nyt lisätä salkkuumme tämän hyvällä paikalla sijaitsevan toimistokiinteistön. Flintholm on nopeasti kehittyvä yritysalue ja monet suuret yhtiöt ovat muuttaneet sinne hiljattain”, kommentoi CapMan Real Estaten senior partner Torsten Bjerregaard.

Kauppa tehtiin yhteistyössä Keystone Investment Managementin kanssa.

CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Rahasto on tehnyt kymmenen sijoitusta, joista viisi sijaitsee Tanskassa. Näihin lukeutuvat BROEN-kauppakeskuksen kehitysprojekti Esbjergissä, yhdeksän kiinteistöä Kööpenhaminassa Amagerbrogade-ostoskadulla, uusien asuntojen rakennusprojekti Kööpenhaminan Nordhavnenissa sekä kaksi asuinkiinteistöä Kööpenhaminan keskustassa, jossa asuntojen kysyntä on voimakkaassa kasvussa.

 

Lisätietoja:

Torsten Bjerregaard, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +44 7715 772 554

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista.Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.