Skip to content

CapMan Real Estate myy toimistokiinteistön Helsingin Haagassa

19/05/2015

CapMan lehdistötiedote 19.5.2015 klo 12.40

CapMan Real Estate myy toimistokiinteistön Helsingin Haagassa

CapMan Real Estate I -rahasto myy Helsingin Haagassa sijaitsevan Nuijamiestentie 12 -toimistokiinteistön Fennica Toimitilat I -rahastolle.

Vuonna 2009 valmistunut toimistorakennus osoitteessa Nuijamiestentie 12 sijaitsee näkyvällä paikalla Helsingin Haagassa Hämeenlinnanväylän varrella. Lasitetun punatiilisen rakennuksen kahdeksassa kerroksessa on yhteensä 3 336 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Kohde on vuokrattu usealle eri käyttäjälle. CapMan Real Estate rakennutti kiinteistön vuosina 2008-2009.

”Olemme tyytyväisiä kauppaan ja tehokkaasti sujuneeseen prosessiin”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Kalle Myllymäki.

”Ostettu kohde vahvistaa Fennican sijoitusvarallisuutta toivotusti. Kehittyvällä alueella ja näkyvällä sijainnilla olevalle toimistolle löytyy varmasti tulevaisuudessakin vuokralaiskysyntää. Muutaman vuoden ikäinen kohde sopii myös teknisen kuntonsa vuoksi rahastolle mitä parhaiten”, toteaa Fennian Varainhoidon rahastonhoitaja Elina Puhakainen.

CapMan Real Estate I -rahasto perustettiin vuonna 2005 ja sen sijoitusfokus on pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöissä. Rahaston salkussa on jäljellä viisi kiinteistöä.

 

Lisätietoja:

Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 356 6940

Elina Puhakainen, rahastonhoitaja, Fennia Varainhoito Oy, puh. 050 331 9119

 

CapMan www.capman.fi

CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I www.fenniavarainhoito.fi

Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy ja hallinnosta riippumaton kotimainen rahastoyhtiö Elite Rahastohallinto Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 14 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on yli 130 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito on osa Fennia -konsernia.