Skip to content

CapMan Real Estate sijoittaa keskeisellä paikalla sijaitsevaan asuin- ja liikekiinteistöön Kööpenhaminan keskustassa

13/05/2015

CapMan lehdistötiedote 13.5.2015 klo 10.00

 

CapMan Real Estate sijoittaa keskeisellä paikalla sijaitsevaan asuin- ja liikekiinteistöön Kööpenhaminan keskustassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut asuin-, toimisto- ja liikekäyttöön soveltuvan kiinteistön Vesterbrogade 80:n erinomaiselta paikalta kolmen tunnetun kadun Frederiksbergs Allen, Vesterbrogaden ja Vaernedamsvejn risteyksestä Kööpenhaminan keskustasta.

Vuonna 1901 rakennettu Vesterbrogade 80 sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa vilkkaalla alueella, jota kutsutaan korttelissa sijaitsevien trendikkäiden ravintoloiden ja putiikkien johdosta myös ”Pikku-Pariisiksi”. Rakennuksen 7 955 neliömetriä koostuvat 12 suuresta asuinhuoneistosta, seitsemästä toimistotilasta sekä kahdesta myymälästä ja ravintolasta.

”Tämä keskeisellä paikalla sijaitseva kiinteistö on erinomainen lisäys salkkuumme. Kaupan ajoitus on loistava, sillä Kööpenhaminan kiinteistömarkkina on vahvassa kasvussa eritysesti asuinkiinteistöjen osalta ja hyville sijoituskohteille on runsaasti kysyntää. Vesterbrogade 80:ssa on monia arvonluontimahdollisuuksia. Voimme muun muassa modernisoida kiinteistöä ja muuntaa lisää tilaa asuinkäyttöön”, kommentoi CapMan Real Estaten senior partner Torsten Bjerregaard.

Kauppa tehtiin yhteistyössä Keystone Investment Managementin kanssa. SEB tarjosi kauppaan pankkirahoituksen.

CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Rahasto on tehnyt yksitoista sijoitusta, joista kuusi sijaitsee Tanskassa.

Lisätietoja:

Torsten Bjerregaard, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +44 7715 772 554

CapMan www.capman.fi

CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista.Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.