Skip to content

CapMan Real Estate toteuttaa asuinrakennuksen Helsingin ydinkeskustaan

19/05/2015

CapMan lehdistötiedote 19.5.2015 klo 13.00

CapMan Real Estate toteuttaa asuinrakennuksen Helsingin ydinkeskustaan

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on ostanut Helsingin Kampissa Ruoholahdenkatu 4:ssä sijaitsevan toimistorakennuksen Lapis Rakennus Oy:ltä. Kaupan kohteena oleva rakennus on tarkoitus muuttaa asuinkäyttöön ja siihen on alustavasti suunnitteilla 68 omistusasuntoa. Projektin muutossuunnittelu on käynnissä ja muutostyöurakan toteuttaa kokonaisvastuurakentaja Lapis Rakennus Oy.

”Kiinteistön sijainti on keskeinen, liikenneyhteydet erinomaiset ja kaikki Kampin palvelut vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Tämän vuonna 1945 valmistuneen rakennuksen pohja ja runkorakenne mahdollistavat muutoksen asuinkäyttöön poikkeuksellisen hyvin. Kellariin sijoitettavat parkkipaikat ja pihalle toteutettava viherpiha parantavat entuudestaan kohteen houkuttelevuutta asuintalona”, kertoo CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.

”Lapis Rakennuksella on referenssejä vaativista keskustakiinteistöjen saneerauksista ja uskomme, että saamme yhdessä heidän kanssaan toteutettua korkeatasoisia koteja laatutietoisille kaupunkilaisille”, Juhani Erke jatkaa.

Ruoholahdenkatu 4 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston yhdestoista sijoitus ja toinen sijoitus Suomessa. Rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

Lisätietoja:
Juhani Erke, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 549 5104

CapMan www.capman.fi

CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.