Skip to content

CapMan Real Estate muuttaa toimistorakennuksen kouluksi Etelä-Tukholmassa

19/08/2015

CapMan lehdistötiedote – 19.8.2015 klo 14.00

CapMan Real Estate muuttaa toimistorakennuksen kouluksi Etelä-Tukholmassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on hankkinut tyhjillään olevan toimistorakennuksen (Kabelverket 6) Älvsjösta Etelä-Tukholmasta kiinteistöyhtiö NA 2 Älvsjö AB:lta. CapMan Real Estate muuttaa 7 930 neliömetrin suuruisen rakennuksen kouluksi ja on jo solminut vuokrasopimuksen koko kiinteistölle Ruotsin suurimman yksityisen koulun Internationella Engelska Skolanin (IES) kanssa.

”Tällä hetkellä kiinteistö on tyhjillään, mutta se soveltuu sijaintinsa sekä kokonsa ja rakenteensa puolesta erinomaisesti koulukäyttöön. Lisäksi Älvsjö sijaitsee Tukholman nopeimmin kasvavalla asuinalueella, jolla on pulaa kouluista. Julkiset liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät, sillä Älvsjö sijaitsee vain kolmen pysäkin päässä Tukholman päärautatieasemasta,” kommentoi CapMan Real Estaten senior partneri Ed Williams.

”Odotamme innolla rakennuksen muutostöiden aloittamista sekä pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä vuokralaisemme IES:n kanssa. Koulu avaa ovensa elokuussa 2016,” Ed Williams jatkaa.

Kabelverket 6 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston 12. sijoitus ja neljäs Ruotsissa. Vuonna 2013 perustettu rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

Lisätietoja:
Ed Williams, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +46 (0)8 445 1051
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh: 020 720 7616

CapMan www.capman.fi

CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteemme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.