Skip to content

CapMan Real Estate sijoittaa arvokiinteistöön Kööpenhaminan keskustassa

31/08/2015

CapMan lehdistötiedote – 31.8.2015 klo 9.15

CapMan Real Estate sijoittaa arvokiinteistöön Kööpenhaminan keskustassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sijoittanut asuin- ja liikekiinteistöön ”Kobmagergade 25” Kööpenhaminan keskustassa. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Kobmagergaden liikekadulla lähellä Illumin tavarataloa. Kobmagergade on kuuluisan ostos- ja kävelykatu Strogetin poikkikatu.

Kobmagergade 25 on rakennettu 1800-luvulla ja rakennusten 1 176 neliömetriä koostuvat kuudesta asunnosta, kahdesta liiketilasta pohjakerroksessa sekä varasto- ja toimistotiloista. Aluetta on viime vuosina kunnostettu huomattavasti, mikä on houkutellut tunnettuja globaaleja merkkiliikkeitä kadulle.

”Tämä kauppa on jälleen hieno esimerkki arvonluontikeskeisestä lähestymistavastamme Kööpenhaminassa. Kiinteistö on tällä hetkellä täyteen vuokrattu ja runsaiden kunnostus- ja modernisointimahdollisuuksien ansiosta odotamme vuokrakysynnän jatkuvan myös nykysopimusten rauettua. Voimme lisäksi hyödyntää sisäpihan potentiaalia”, kommentoi sijoituksesta vastaava CapMan Real Estaten senior partner Torsten Bjerregaard.

Kauppa tehtiin yhteistyössä Keystone Investment Managementin kanssa. Keystone vastaa kohteen hallinnoinnista.

Kobmagergade 25 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston 13. sijoitus ja seitsemäs Tanskassa. Vuonna 2013 perustettu rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Pohjoismainen kiinteistötiimi avasi toimipisteen Kööpenhaminaan heinäkuussa.

Lisätietoja:

Torsten Bjerregaard, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +44 7715 772 554
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 020 720 7616

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteemme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.