Skip to content

Inflight Servicesta vuonna 2010 irtautumisen yhteydessä myönnetty laina on maksettu takaisin CapManin rahastoille – tulosvaikutus CapMan Oyj:lle on 1,2 milj. €

30/09/2015

CapMan Oyj – Pörssitiedote – 30.9.2015 klo 9.00

Inflight Servicesta vuonna 2010 irtautumisen yhteydessä myönnetty laina on maksettu takaisin CapManin rahastoille – tulosvaikutus CapMan Oyj:lle on 1,2 milj. €

CapMan Buyoutin entinen kohdeyhtiö Inflight Service maksaa takaisin CapManin hallinnoimien rahastojen irtautumisen yhteydessä yhtiölle myöntämän lainan. Osa irtautuneista rahastoista on nyt voitonjaon piirissä, joten lainan takaisinmaksun tulosvaikutus CapMan Oyj:n vuoden 2015 tulokseen on 1,2 milj. € voitonjako-osuustuottojen (netto) kautta. Takaisinmaksun kassavirtavaikutus CapMan Oyj:lle on 1,9 milj. €.

CapManin hallinnoimat rahastot irtautuivat johtavasta lentoyhtiöiden tax free -tuotteiden vähittäiskaupasta Inflight Service Intressenter AB:sta vuonna 2010. Osana kauppaa irtautuvat rahastot myönsivät ostajalle lainan. Lainan takaisinmaksu toteutui eilen 29.9.2015.

Lainan myöntäneet rahastot olivat voitonjaon piirissä olevat CapMan Equity VII ja Finnmezzanine III -sukupolvien rahastot, sekä lisäksi CapMan Mezzanine IV -rahasto.

Lisätietoja:
Göran Barsby, senior partner, CapMan Buyout, puh. +46 734 408 487
Niko Haavisto, talousjohtaja, CapMan Oyj, puh. 050 465 4125 (konsernin tulos)

 

CAPMAN OYJ

Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet

 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteemme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.

Inflight Service www.inflightservice.se
Inflight Service Europe AB on johtava lentoyhtiöiden tax free -tuotteiden vähittäiskauppa ja yhtiön innovatiiviset jakelupalvelut ja ratkaisut ovat usean lentoyhtiön, risteilyaluksen ja lentoaseman käytössä Pohjoismaissa ja Baltiassa.