Skip to content

CapMan myy Swerecon

02/10/2015

CapMan lehdistötiedote – 2.10.2015 klo 9.30

CapMan myy Swerecon

CapManin hallinnoimat rahastot ovat myyneet omistuksensa ruotsalaisesta apuvälineitä ja terveydenhoitotuotteita valmistavasta Swereco Group AB:sta Karo Bio AB:lle. Kauppa toteutui 1.10.2015.

”Olemme tyytyväisiä sijoitukseemme Swerecoon. Omistusaikanamme Swereco on toteuttanut tärkeitä yritysostoja, lanseerannut terveydenhoitomarkkinoille uusia mielenkiintoisia tuotteita sekä laajentanut myyntiä muihin Pohjoismaihin”, kommentoi CapMan Life Science IV -rahaston kohteista vastaava Johan Bennarsten.

CapManin hallinnoimat rahastot, mukaan luettuna CapMan Life Science IV -rahasto, sijoittivat Swerecoon vuonna 2010 ja omistivat 35,75 % yhtiöstä ennen kaupan toteutumista. CapMan Oyj on merkittävä sijoittaja CapMan Life Science IV -rahastossa.

Lisätietoja:
Johan Bennarsten, CapMan Life Science, puh. +46 707 495 659

 

CapMan www.capman.fi  
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteemme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia.

Swereco AB www.swereco.com  
Vuonna 1973 perustettu Swereco kehittää ja valmistaa laajan valikoiman terveydenhoitotuotteita apteekkeihin ja muille jakelijoille. Swerecon liikevaihto vuonna 2014 oli 16,5 milj. euroa. Swerecon pääkonttori on Tukholmassa ja sillä on myyntitoimistot myös Oslossa ja Kööpenhaminassa. Swerecon tuotteita jaellaan myös Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Keski-Euroopassa.

Karo Bio AB www.karobio.se
Karo Bio on lääkeyhtiö, joka kehittää markkinaläheisiä tuotteita. Karo Bio:n pääkonttori sijaitsee Huddingessa, Ruotsissa ja yhtiö on listattu Tukholman pörssissä.