Skip to content

CapManin varainhankinnan konsultoinnista tulee Scala Fund Advisory

18/01/2016

CapMan               Lehdistötiedote                18.1.2016 klo 10

CapManin varainhankinnan konsultoinnista tulee Scala Fund Advisory

Scala Fund Advisory tarjoaa pääomasijoitusalaan erikoistuneita varainhankinta- ja neuvonantopalveluja kategoriansa parhaille pääomarahastojen hallinnointiyhtiöille sekä omaisuusluokkaan sijoittaville yrityksille maailmanlaajuisesti. Scala toimii itsenäisesti osana pääomasijoitusyhtiö CapMania.

Scalan seitsemän hengen kokenut tiimi on ollut vastuussa CapManin varainhankinnasta jo 15 vuoden ajan ja sillä on monipuolista osaamista varainhankinnasta, sijoittajasuhteista sekä liiketoiminnan kehityksestä pääomasijoitusalalla. Vuodesta 2001 lähtien tiimi on kerännyt yhteensä yli 3 mrd euroa pääomaa muun muassa keskisuuriin yritysjärjestelyihin sekä kasvu-, venture capital-, laina- ja kiinteistösijoituksiin erikoistuneisiin rahastoihin yli 120 instituutionaaliselta sijoittajalta. Varainhankinta- ja sijoittajasuhdepalveluiden lisäksi Scala tarjoaa institutionaalisille sijoittajille pääomasijoitussijoitussalkkujen analyysipalveluja sekä rahasto-osuuksien secondary-markkinaan suunnattuja palveluja. Scalan institutionaalisten sijoittajien verkosto on maailmanlaajuisesti erittäin kattava ja tiimi tekee yhteistyötä paikallisten kumppaneiden kanssa Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

”Pääomarahastojen kilpailu varainhankinnassa on kiristynyt entisestään, mistä syystä Scalan erityisosaamiselle on paljon kysyntää. Laajan kokemuksemme ja kansainvälisten verkostojemme ansiosta uskomme, että voimme tarjota ainutlaatuisia ratkaisuja pääomasijoitusalalla toimivien yritysten ja sijoittajien haasteisiin. Panostamme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja haluamme tarjota sijoittajille parhaita mahdollisia, heidän kriteereitään vastaavia sijoitusvaihtoehtoja”, kommentoi Scala Fund Advisoryn managing partner Jerome Bouix.

”Yksi tärkeistä strategisista tavoitteistamme on kasvattaa palveluliiketoimintaamme. Pyrimme hyödyntämään CapManin sisäisten palvelutiimien osaamista tarjoamalla palveluita myös ulkopuolisille asiakkaille. Scala Fund Advisoryn perustaminen on osa tätä kehitystä”, kommentoi CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund.

Tällä hetkellä Scala tekee varainhankintayhteistyötä menestyvien pääomasijoitusyhtiöiden kanssa, jotka ovat keskittyneet velkasijoituksiin Pohjoismaissa, venture-sijoituksiin Euroopassa, kiinteistösijoituksiin Pohjoismaissa, infrastruktuurisijoituksiin Euroopassa sekä aktivistisijoituksiin Pohjoismaissa.

Tutustu Scalan palveluihin sekä tiimiin tarkemmin osoitteessa www.scala-advisory.com.

 

Lisätietoja:
Jerome Bouix, managing partner, Scala Fund Advisory, puh. 040 820 8541
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. 050 559 6580

 

Scala Fund Advisory www.scala-advisory.com 
Pohjoismaiset juuret omaava Scala Fund Advisory tarjoaa pääomasijoitusalaan erikoistuneita varainhankinta- ja neuvonantopalveluja kategoriansa parhaille pääomarahastojen hallinnointiyhtiöille sekä omaisuusluokkaan sijoittaville yrityksille maailmanlaajuisesti. Scalan tiimi on ollut vastuussa CapManin varainhankinnasta jo 15 vuoden ajan. Tiimillä on kattava institutionaalisten sijoittajien verkosto ja laajaa kokemusta eri sijoitusstrategioiden mukaisesta varainhankinnasta, muun muassa keskisuurista yritysjärjestelyistä, kasvu-, venture capital -, laina-, aktivisti-, infra- ja kiinteistösijoituksista, sekä secondary-markkinasta.

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.