Skip to content

CapMan Nordic Real Estate ostaa toimistokiinteistön nopeasti kehittyvältä alueelta Helsingin Sörnäisistä

25/02/2016

CapMan lehdistötiedote 25.2.2016 klo 11

CapMan Nordic Real Estate ostaa toimistokiinteistön nopeasti kehittyvältä alueelta Helsingin Sörnäisistä

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sopinut ostavansa Hämeentie 15:ssa sijaitsevan 7 800 neliömetrin suuruisen toimistokiinteistön.

”Uskomme, että nopeasti kehittyvällä Sörnäinen-Kalasatama-alueella on kysyntää moderneille ja tehokkaille toimistotiloille, joista löytyy sekä mukavuutta että omaa luonnetta. Näemme kiinteistössä merkittävää arvonluontipotentiaalia vapaana olevien tilojen kunnostuksen ja vuokrauksen kautta”, sanoo CapMan Real Estaten partneri ja kohdevastaava Juhani Erke.

Hämeentie 15 -kiinteistö hankitaan Pohjola Kiinteistösijoituksen hallinnoimalta rahastolta.

Vuonna 2013 perustettu 273 milj. euron suuruinen CapMan Nordic Real Estate -rahasto sijoittaa pääasiassa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. KOy Helsingin Hämeentie 15 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston 15. sijoitus ja neljäs Suomessa.

Lisätietoja:
Juhani Erke, partner, CapMan Real Estate, puh. 050 549 5104
Mika Matikainen, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä ja senior partner, puh. 020 720 7616

CapMan www.capman.fi

CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.