Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2015 on julkaistu

23/02/2016

CapMan Oyj                       Tilinpäätös ja toimintakertomus                                23.2.2016 klo 10.30                         

CapManin vuosikertomus vuodelta 2015 on julkaistu

CapManin vuosikertomus vuodelta 2015 on julkaistu CapManin verkkosivuilla osoitteessa www.capman.fi/capman-konserni/uutiset-ja-materiaalit/vuosikertomukset. Vuosikertomuksen PDF-tiedosto on lisäksi tämän tiedotteen liitteenä.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on myös julkaistu erillisenä PDF-tiedostona, joka on saatavilla CapManin verkkosivuilla osoitteessa www.capman.fi/capman-konserni/hallinnointi sekä tämän tiedotteen liitteenä.  

Lisätietoja:
Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 571 7895

Liitteet:
Vuosikertomus 2015
Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2015

 

CAPMAN OYJ

Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja IR

 

JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.