Skip to content

Joakim Frimodig CapManin johtoryhmään

16/03/2016

CapMan Oyj       Pörssitiedote                     16.3.2016 klo 9.05

Joakim Frimodig CapManin johtoryhmään

Joakim Frimodig (BA, Oxon) on nimitetty CapMan-konsernin johtoryhmän jäseneksi vastuualueinaan strategiset kasvuhankkeet. Hän aloittaa tehtävässään 4.4.2016.

Frimodig siirtyy CapManille Summa Capitalista, missä hän on toiminut viimeiset 12 vuotta, viimeksi varatoimitusjohtajana ja osakkaana. Sitä ennen Joakim toimi neuvonantajana Alfred Berg ja ABN Amro Corporate Financessa. Hän on uransa aikana neuvonut lukuisia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä yrityskauppa- ja rahoitustransaktioissa.

”Toivotamme Joakimin lämpimästi tervetulleeksi CapManille. Olemme identifioineet useita mahdollisuuksia, joita kehittämällä voimme hyödyntää pääomasijoitusalan kasvua. Joakim tulee vastaamaan kasvutavoitteidemme täytäntöönpanosta etenkin uusien asiakasryhmien aktivoinnin ja tuotteiden suunnittelun osalta. Hän tuntee toimialamme hyvin ja hänellä on näkemystä sekä runsaasti kokemusta tarvittavien kasvuliikkeiden toteuttamiseen”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund.

”Olen seurannut CapManin kehitystä pitkään ja odotan innolla, että pääsen edistämään tämän alan johtavan toimijan tavoitteita. Pääomasijoitusala tarjoaa runsaasti kasvumahdollisuuksia ja uusia haasteita”, kommentoi CapManin uusi strategisista kasvuhankkeista vastaava johtaja Joakim Frimodig.

Lisätietoja:
Heikki Westerlund, CapMan Oyj:n toimitusjohtaja, p. 050 559 6580
Joakim Frimodig, johtaja, strategiset kasvuhankkeet p. 050 529 0665

 

CAPMAN OYJ
Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan www.capman.fi  
CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalalla toimiva sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.