Skip to content

CapMan uudistaa verkkosivunsa

14/04/2016

CapMan                  Lehdistötiedote                14.4.2016 klo 10.15

CapMan uudistaa verkkosivunsa

CapMan on tänään julkaissut uudistuneet verkkosivunsa osoitteessa www.capman.fi. Uudistuksen tavoitteena on kertoa CapManin liiketoiminnasta läpinäkyvästi, selkeyttää tiedon löytämistä sekä palvella CapManin keskeisiä sidosryhmiä paremmin. Sivusto julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

Sivuston yleisilmettä on raikastettu ja kuvamaailmana käytetään kohdeyhtiöiden ja kiinteistöjen kuvia. Sijoituskohteiden keskeisten tietojen lisäksi sivustolla esitetään sijoitustoiminnan partnershipien menestystarinoita yksityiskohtaisemmin.

Osakkeenomistajille keskeiset tiedot löytyvät Sijoittajat-osion alta osiosta Osakkeet ja osakkeenomistajat. Tiedotteet ja osavuosikatsaukset löytyvät puolestaan sivuston Uutishuone-osiosta.

CapMan jatkaa sivuston kehittämistä sekä toiminnallisuuksien ja sisällön lisäämistä.

Lisätietoja:
Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja IR, CapMan, p. 040 571 7895

CapMan www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalalla toimiva sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.