Skip to content

CapMan Real Estate myy arvostetulla yritysalueella sijaitsevan toimistokiinteistön Pohjois-Tukholmassa

09/05/2016

CapMan Real Estate       Lehdistötiedote                         4.5.2016 klo 9.00

CapMan Real Estate myy arvostetulla yritysalueella sijaitsevan toimistokiinteistön Pohjois-Tukholmassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sopinut myyvänsä ”Apelsinen 4” -toimistokiinteistön Humlegården kiinteistöyhtiölle. Apelsinen 4 sijaitsee arvostetulla ja kasvavalla yritysalueella Solna Strandissa Tukholman pohjoispuolella.

”Olemme todella tyytyväisiä sijoitukseemme kohteessa, sillä saavutimme aktiiviseen arvonluontiin keskittyvän strategiamme tavoitteet etuajassa. Omistusaikanamme olemme nostaneet kiinteistön käyttöastetta 70 prosentista 93 prosenttiin ja neuvotelleet vuokrasopimukset uudelleen noin 4 000 neliömetrille. Lisäksi olemme tehneet kiinteistöön merkittäviä teknisiä ja operatiivisia parannuksia. Hyvän sijainnin ja ominaisuuksien ansiosta Solna Strand vetää tällä hetkellä niin vuokralaisia kuin sijoittajiakin, mikä tekee myyntiajankohdasta meille erinomaisen”, kommentoi CapMan Real Estaten senior partner Ed Williams.

CapMan Nordic Real Estate -rahasto hankki Apelsinen 4 -kiinteistön joulukuussa 2014. Seitsenkerroksisessa rakennuksessa on noin 13 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, johon sisältyy kaksi pysäköintikerrosta. Kiinteistö sijaitsee suositulla Solna Strandin alueella erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tukholman keskustasta ja tärkeimmiltä lentokentiltä.

Apelsinen 4 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston toinen irtautuminen. Vuonna 2013 perustettu 273 milj. euron suuruinen rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

 

Lisätietoja:
Ed Williams, senior partner, CapMan Real Estate, puh. +46 8 445 1051
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 020 720 7616

 

CapMan www.capman.fi 
CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalalla toimiva sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,7 miljardin euron pääomia.