Skip to content

CapMan aikeissa myydä Connoden Cyanille

14/06/2016

CapMan               Lehdistötiedote                14.6.2016 klo 14.00

CapMan aikeissa myydä Connoden Cyanille

CapManin hallinnoimat rahastot ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan ne aikovat myydä omistuksensa Connode Holding AB:stä isobritannialaiselle Cyan Holdings Plc:lle – kehittyvien markkinoiden energia- ja valaistusteollisuuden sekä teollisen internetin verkkoviestintäratkaisujen markkinajohtajalle. Kaupan toteutuminen edellyttää Cyanin osakkeenomistajien hyväksyntää, jota haetaan 30.6.2016 pidettävässä Cyanin yhtiökokouksessa. Connode on johtava langattomien verkkoviestintäratkaisujen kehittäjä teolliselle internetille.

”Connode on saavuttanut useita tärkeitä tavoitteita uusien sopimusten ja projektien osalta. Uuden omistajan myötä yhtiö voi jatkaa älykkäiden mittausviestintälaitteiden ja ohjelmistojen kehittämistä globaalille teollisen internetin markkinalle”, sanoo Connoden hallituksen puheenjohtaja ja CapManin senior advisor Lennart Jacobsson.

CapManin hallinnoimat rahastot sijoittivat Connodeen vuonna 2004. Connode on Swedestart Tech KB -rahaston viimeinen kohdeyhtiö sekä CapMan Equity VII -sukupolven teknorahastojen toiseksi viimeinen yhtiö.

 

Lisätietoja: 
Lennart Jacobsson, CapManin senior advisor, p. +46 705 55 10 50

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,7 miljardin euron pääomia.

Connode www.connode.com
Connode on Tukholmassa johtaja langattomien verkkoviestintätuotteiden tarjoaja teolliselle internetille. Connoden teknologia perustuu 10 vuoden laajojen langattomien verkkojen kehitykseen. Yhtiön laitesovellukset ovat olleet sähköyhtiöiden ja teleoperaattoreiden käytössä mittavissa projekteissa Euroopassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa jo vuodesta 2006. Connode on tärkeä verkkoviestintäteknologian tarjoaja UK Smart Metering -ohjelmalle.