Skip to content

CapMan Real Estate myy viiden tähden hotellikiinteistön Helsingin keskustassa Deka Immobilienille

27/06/2016

CapMan Real Estate                        lehdistötiedote                                 27.6.2016 klo 10.00

 

CapMan Real Estate myy viiden tähden hotellikiinteistön Helsingin keskustassa Deka Immobilienille

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sopinut myyvänsä Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Yrjönkatu 13 sijaitsevan hotellikiinteistön saksalaisen Deka Immobilienin hallinnoimalle rahastolle. CapMan Real Estate muuntaa kiinteistön Hotel St. George -nimiseksi 153 huoneen luksushotelliksi, jota operoi Kämp Collection Hotels. Muutostyöt ovat vielä kesken ja kaupan odotetaan toteutuvan kesällä 2017 hotellin valmistuttua ja sen avattua ovensa yleisölle.

”Olemme erittäin iloisia, että olemme löytäneet pitkäaikaisen omistajan tälle Helsingin keskustassa sijaitsevalle arvokiinteistölle jo kehitysvaiheessa. Hankkeessa toteuttamamme lisäarvo on nimenomaan rakennuksen muutosprojektissa, jota teemme yhteistyössä Kämp Collection Hotelsin kanssa. Projekti on hyvässä vaiheessa ja saatamme sen loppuun kesällä 2017, jolloin Hotel St. George, Helsingin uusin luksushotelli, avaa ovensa”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.   

Perusteellisen muutostyön jälkeen Hotel St. Georgessa tulee olemaan 153 huonetta, uima-altaallinen spa, ravintola, cocktail-baari sekä sisäpihan talvipuutarha. Hotelli on erityisesti suunnattu liikematkustajille sekä Helsingin kasvavalle turistimäärälle.

Yrjönkatu 13 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston kolmas irtautuminen. Vuonna 2013 perustettu 273 milj. euron suuruinen rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

 

Lisätietoja:
Juhani Erke, partneri, CapMan Real Estate, puh. 050 549 5104
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

 

CapMan www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,7 miljardin euron pääomia.