Skip to content

CapMan nimittää sijoitusjohtajan kiinteistötiimiin Tanskaan

04/10/2016

CapMan Real Estate        Lehdistötiedote                                4.10.2016 klo 14.00

CapMan nimittää sijoitusjohtajan kiinteistötiimiin Tanskaan

CapMan vahvistaa pohjoismaista kiinteistösijoitustiimiään nimittämällä Peter Gillin sijoitusjohtajaksi 1.10.2016 alkaen. Peter työskentelee CapManin Kööpenhaminan toimistossa ja vahvistaa yrityksen kiinteistösijoitusosaamista Tanskassa.

Peterillä on 12 vuoden kokemus sijoitusneuvonnasta ja kiinteistökaupoista. Hän siirtyy CapManiin PwC:stä, monikansallisesta yrityspalveluja tarjoavasta ketjusta, jossa hän toimi kiinteistötoimintojen johdossa ja vastasi kaupankäyntipalveluista sekä osto- ja myyntitoimeksiannoista.  Sitä ennen hän työskenteli kaupallisiin kiinteistöihin keskittyvässä tanskalaisessa kiinteistönvälitysyhtiössä GVA Nybolig Erhvervissä, jossa hän vastasi kansainvälisistä sijoituksista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Peterin vahvistamaan CapManin tiimiä Tanskassa. Hänen vankka kokemuksensa kansainvälisistä kiinteistökaupoista tukee asemaamme pohjoismaisilla markkinoilla ja tukee arvonlisäpainotteista toimintaamme. Hän on erinomainen lisä tiimiimme”, toteaa CapMan Real Estaten Senior Partner Torsten Bjerregaard.

Lisätietoja:
Torsten Bjerregaard, Senior Partner, CapMan Real Estate, puh. +44 7715 772 554
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE 

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.