Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu kahdesta asuinkiinteistöstä Kööpenhaminassa

03/10/2016

CapMan Real Estate        lehdistötiedote                 3.10.2016 klo 14.00

CapMan Real Estate irtautuu kahdesta asuinkiinteistöstä Kööpenhaminassa

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on myynyt kaksi asuinkiinteistöä Kööpenhaminan keskustassa Akelius Residential Property AB:lle. Kiinteistöissä on yhteensä 210 asuntoa ja 15 151 neliömetriä pinta-alaa. Kauppahinta on 321,5 milj. Tanskan kruunua (43,2 milj. euroa).

Kiinteistöt on rakennettu vuosina 1930 ja 1884 ja ne sijaitsevat Christianshavnissa ja Österbrossa, jotka ovat suosittuja asuinalueita Kööpenhaminan keskustassa. CapMan on jo toteuttanut kattavat kunnostustyöt useassa asunnossa asuntosalkun uudistussuunnitelman mukaisesti.

”Olemme erittäin iloisia pohjoismaisen kiinteistörahastomme uudesta onnistuneesta irtautumisesta. Olemme omistusaikanamme kunnostaneet kohteita liiketoimintasuunnitelmien mukaisesti sekä lisäksi muuttaneet osan ullakkotiloista uusiksi asunnoiksi”, sanoo CapMan Real Estaten senior partneri Torsten Bjerregaard.

CapMan Nordic Real Estate sijoitti nyt myytävään asuntosalkkuun vuonna 2014 ja nyt tiedotettu irtautuminen on rahaston kuudes. 273 miljoonan euron suuruinen rahasto sijoittaa pääosin pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Rahasto perustettiin vuonna 2013.

Lisätietoja:
Torsten Bjerregaard, senior partner, CapMan Real Estate, p. +44 7715 772 554
Mika Matikainen, senior partner, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, p. 040 519 0707

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.