Skip to content

CapMan Real Estate irtautuu Turun Centrumista

30/11/2016

CapMan Real Estate lehdistötiedote                        30.11.2016 klo 14.00

CapMan Real Estate irtautuu Turun Centrumista

CapMan RE II -rahasto on myynyt Turun keskustassa sijaitsevan Turun Centrumin liikekiinteistön Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:lle. Kristiinankatu 8:ssa sijaitsevassa kiinteistössä on yhteensä 9 280 neliömetriä liiketilaa ja kuusi vuokralaista.

”Turun Centrum on erittäin keskeisellä paikalla sijaitseva moderni liikekiinteistö. Teetimme kiinteistössä mittavat kunnostustyöt vuonna 2011 ja kiinteistölle myönnettiin rakentamisenaikainen kultatason LEED-sertifikaatti.  Olemme omistusaikanamme kasvattaneet kiinteistön vuokra-astetta ja  se on täyteen vuokrattu. Centrumin monipuoliseen vuokralaiskokoonpanoon kuuluu muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä vaateketjuja, kuntosali ja ravintoloita. Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet päivittämällemme kiinteistölle uuden pitkäaikaisen omistajan”, sanoo CapMan Real Estaten partneri Kalle Myllymäki.

CapMan RE II -rahasto sijoitti Turun Centrumiin vuonna 2008.

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, puh. 020 720 7618

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.