Skip to content

CapMan Nordic Real Estate ostaa asuinkiinteistön arvoalueelta Kööpenhaminan pohjoispuolelta

02/12/2016

CapMan Real Estate lehdistötiedote                        2.12.2016 klo 12.15

CapMan Nordic Real Estate ostaa asuinkiinteistön arvoalueelta Kööpenhaminan pohjoispuolelta

CapMan Nordic Real Estate -rahasto tekee lisäsijoituksen asuinkiinteistösalkkuunsa Kööpenhaminassa ostamalla 7 370 neliömetrisen asuin- ja liikekiinteistön osoitteessa Strandvejen 201 Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitsevassa Hellerupissa.

Vuosisadan vaihteessa rakennettu kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Hellerupin arvoalueella noin 10 minuutin ajomatkan päässä Kööpenhaminan keskustasta. Hyväkuntoisessa kiinteistössä on tällä hetkellä 33 vuokra-asukasta ja yhdeksän vuokralaista liiketiloissa.

”Olemme iloisia tästä lisäyksestä entuudestaan vahvaan asuntosalkkuumme Kööpenhaminassa. Tanskan asuinkiinteistömarkkinoilla, erityisesti keskeisillä paikoilla ja hyvillä asuinalueilla sijaitsevissa kiinteistöissä, on arviomme mukaan vielä potentiaalia. Hellerupin keskeinen ostoskatu Strandvejen tasokkaine asuntoineen, asukkaineen ja liikkeineen sijaitsee vain viisi kilometriä Kööpenhaminan keskustasta”, kommentoi CapMan Real Estaten senior partner Torsten Bjerregaard.

Kauppa tehdään yhteistyössä Keystone Asset Managementin kanssa ja pankkirahoitusta kaupalle antaa SEB.

Viime vuosina CapMan Nordic Real Estate -rahasto on rakentanut Kööpenhaminan keskustassa ja Fredriksbergissa sijaitsevista asunnoista koostuvaa asuntosalkkua. Omalta pääomaltaan 273 miljoonan euron suuruinen rahasto sijoittaa pääosin pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin. Rahasto perustettiin vuonna 2013.

Lisätietoja:

Torsten Bjerregaard, senior partner, CapMan Real Estate, tel. +44 7715 772 554 

CapMan
www.capman.fi
twitter.com/CapManPE

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.